Antennihuollot ja -korjaukset Kuopiossa ja lähialueella

Ota yhteyttä!

EkoAntenni Oy huoltaa ja korjaa kaikki antenniviat ja -häiriöt vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla Kuopiossa ja sen lähialueilla. Saat antenniverkon kuntotutkimukset, antennihuollot ja -korjaukset sekä uusimiset nopeasti ja ammattitaidolla. Asentajamme auttaa mielellään ongelman kartoittamisessa ja korjaamisessa, sopivan antennijärjestelmän valinnassa ja muissa antenneihin ja antenniverkkoon liittyvissä kysymyksissä.

Antennihuollolla eroon häiriöistä

Onko televisiosi kuvanlaatu heikko? TV-kuvan heikko laatu voi johtua vastaanottavasta signaalista. Jos TV-kuva pysähtyy tai pikselöityy, on syytä tilata antenniasentaja apuun, jotta voidaan selvittää ongelman syyt. Häiriöitä signaaliin voi aiheuttaa esimerkiksi viallinen antennivahvistin, vanhat ja käyttöikänsä lopussa olevat antennit tai esimerkiksi 4G-häiriö. EkoAntenni Oy tarjoaa kaikki antennihuollot ja antennikorjaukset varmoin ottein kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille.

Merkittävä muutos antenni-TV-vastaanotossa vuonna 2020

Vuoden 2020 aikana tapahtuu merkittävä muutos antenni-TV-vastaanotossa. Mobiililaajakaista 4G valtaa antenni-TV-kaistaa, ja tästä saattaa aiheutua TV:n katseluun häiriöitä, jos antennivahvistinlaitteet eivät ole ajanmukaiset. Digi-TV-laitteet toimivat, kun ne on kytketty antenniin, joka vastaanottaa riittävän digi-TV-signaalin. 

Digi-TV-laitteissa on signaalin voimakkuutta ja laatua osoittava näyttö, josta katsoja voi helposti todeta vastaanoton toimivuuden. Antennia suunnittelemalla voi omatoimisesti tarkistaa, onko signaalia saatavissa. Jos digivastaanottimeen ei näytä tulevan riittävää signaalia, on hyvä kääntyä asiantuntijan puoleen. Asiantuntijalla on alan kokemusta ja mittalaitteet, joilla selvitetään, mistä signaalin puute johtuu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää