Antenniasennukset Kuopion seudulla

Kysy lisää

Etsitkö ammattitaitoista tekijää antenniasennukseen? EkoAntenni Oy asentaa antennijärjestelmät teräväpiirtoantenneista ja 4G-antenneista satelliittiantenneihin ja VSS-antenneihin Siilinjärveltä käsin koko Kuopion seudulla laajemmin. Yrityksemme huolehtii myös lisäantennirasioiden asennuksista. Yrityksemme asentaja kartoittaa sopivimman antennipaikan ja -suunnan sekä toteuttaa asennuksen kaikkia ajantasaisia määräyksiä noudattaen.

EkoAntenni saa TV-lähetykset näkymään kokenein ottein

TV-lähetyksiä otetaan yleisimmin vastaan antennin tai kaapelin kautta. Lähetyksiä voi ottaa vastaan myös satelliitin kautta. EkoAntenni Oy asentaa niin antennijärjestelmät kuin satelliittiantennit pitkällä, yli 50 vuoden kokemuksella sekä ajanmukaisella osaamisella uusimmista järjestelmistä. Yritykseltä saat kattavasti näiden käyttöönottoon tarvittavat työt, kuten antennimastojen ja -kaappien, digivahvistimien, antenniverkkojen ja lautasantennien asennustyöt. 


Taloyhtiöissä on usein käytössä kaapeli-TV, joka toimii pääasiassa taajama-alueella. EkoAntenni Oy:ltä saat myös näihin liittyvät työt, kuten vanhempien kiinteistöjen verkon saneerauksen kaapeli-TV-kelpoiseksi. Yrityksemme on tehnyt asennuksia kaikenlaisiin kohteisiin, niin kaupunkiympäristössä kuin haja-asutusalueilla, eikä mikään asennustehtävä jää asentajaltamme hoitamatta. Varmista sinäkin, että TV-lähetykset näkyvät kunnolla – käänny yrityksemme puoleen.

Yrityksemme on DigitaPRO-antenniasentaja

DigitaPro on organisaatio, joka vastaa TV-lähetyksistä Suomessa. EkoAntenni Oy on DigitaPRO:n antenniasentaja. DigitaPRO-antenniasentajat ovat ammattitaitoisia ja osaavat auttaa kaikissa antenneihin, niiden asennuksiin ja korjauksiin liittyvissä asioissa. Voit lukea lisää DigitaPRO:n sivuilta tai kysyä yritykseltämme lisätietoja. 

DigitaPRO:n sivuille